GRATIS THUISBEZORGD (NL & BE) VANAF €59,95

100% VEGAN 

EN PROEFDIERVRIJ

MADE IN HOLLAND

Betalen

Je kunt bij Yinger op een van de volgende manieren betalen:

iDEAL
Als je kiest voor "Betalen met iDEAL", dan betaal je via je eigen internetbankieromgeving. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Je kunt direct gebruik maken van iDEAL en je hoeft je daar niet voor aan te melden. Daarnaast doorloop je dezelfde stappen als je bij internetbankieren gewend bent, met dezelfde beveiligingseisen van jouw bank. Met iDEAL wordt het bedrag direct van de bankrekening afgeschreven. Je ontvangt een e-mail met de bevestiging van de bestelling.

Creditcard
Wij accepteren: Euro/Mastercard, Visa, Maestro en American Express. Om jouw creditkaartgegevens te beschermen, worden je volledige gegevens gecodeerd via SSL-servers verstuurd en zodoende zijn ze beveiligd tegen toegang van derden.

PayPal
PayPal is een online betaalservice waarmee je makkelijk en veilig online kunt betalen. Wanneer je kiest om bij Yinger.nl met PayPal te betalen dan word je bij de betaalpagina direct doorgestuurd naar de PayPal website. Nadat je de PayPal-betaling hebt goedgekeurd, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van je PayPalrekening, bankrekening of creditcard. Kijk voor meer informatie over het gebruik van PayPal op https://www.paypal.nl.

Klarna Achteraf Betalen 
Betaal binnen 14 dagen na levering van je bestelling. Binnen 1 week na levering ontvang je per e-mail je factuur van Klarna. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om het bedrag aan Klarna te voldoen via iDeal of bankoverschrijving. Klarna is op dit moment alleen als betaalwijze te kiezen voor orders tot €2500.-. Klarna heeft een eigen acceptatiebeleid waar wij geen invloed op hebben. Indien je Klarna betaling niet geaccepteerd wordt en je inzicht wil in de reden daarvan, dan kan je rechtstreeks contact opnemen met Klarna via klarna.nl. Lees ook de algemene voorwaarden van Klarna voor achteraf betalen.

SOFORT
Deze betaalmethode is met name handig voor de duitse Yinger klanten. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoef je de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld.

BANCONTACT
Deze betaalmethode is met name handig voor de Belgische Yinger klanten. BANCONTACT is namelijk de meest gebruikte betaalmethode in België. BANCONTACT is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland.

KBC/CBC
Met de KBC/CBC-betaalknop kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC eenvoudig online betalen. KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België, CBC daarentegen, is volledig Franstalig. Beide banken bieden in feite dezelfde betaalknop aan, maar net met een andere naam. Belangrijk om te weten is wel dat klanten van KBC niet kunnen betalen met de CBC-betaalknop en andersom. De techniek achter beide betaalknoppen werkt echter exact hetzelfde, vandaar dat we ervoor hebben gekozen om dit te aan te bieden als één betaalmethode. Via de KBC/CBC-betaalnop kunnen klanten van beide banken hun online aankopen eenvoudig betalen via hun vertrouwde online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt. De KBC/CBC-betaalkop is een populaire betaalmethode in België.

Belfius
Belfius is een van de grootste Belgische banken. De bank voorziet in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven wat de kans op mislukte transacties elimineert.

Terugbetaling
Om de kans op fraude zo klein mogelijk te houden, wordt het bedrag altijd terugbetaald via het betaalmiddel dat online gebruikt is. Wanneer je voor achteraf betalen via Klarna hebt gekozen dan zal de terugbetaling of verrekening van de nog openstaande factuur via Klarna verlopen. We geven geen contant geld terug..

 Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met onze customerservice via telefoonnummer 085-273 1908 of via email hello@yinger.nl. 
Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 23.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

 

 

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de klantenservice via telefoonnummer 085-273 1908 of via email hello@yinger.nl. 
Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Als je cookies accepteert kun je Yinger.nl makkelijker gebruiken, vind je sneller wat je zoekt en zie je meer relevante informatie. Wil je cookies accepteren? OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy » Privacy Verklaring