GRATIS THUISBEZORGD (NL & BE) VANAF €59,95

100% VEGAN 

EN PROEFDIERVRIJ

MADE IN HOLLAND

FAQ

(Alle prijzen zijn inclusief BTW)


Veelgestelde vragen:

Ik heb een klacht, wat kan ik doen?

als je een klacht hebt over onze producten of onze service, dan kun je contact met ons opnemen via ons telefoonnummer 085-2731908 of via email  . Je krijgt van ons binnen maximaal 72 uur na ontvangst van je klacht een inhoudelijke reactie. Als je niet tevreden bent met de afhandeling van jouw klacht dan kun je deze ook voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl) of aan deze Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Wat is Gellak?

Gellak is een nagellak met een gel emulsie waardoor het wel 2 weken lang mooi blijft zitten. Een gellak breng je net zo aan als een normale nagellak maar hard alleen uit onder een UV of LED lamp (een gellak lamp).

Waarom blijft de Gellak plakkerig na het uitharden?

Heb je wel de juiste uithard-tijd gebruikt maar de bovenste laag blijft plakken? Dat kan kloppen.
De laatste laag, Yinger Lover On Top Coat, geeft een plakkerig laagje die je na het uitharden moet verwijderen met een Yinger Punchy Pad en een beetje Yinger Fresh Start Prep & Clean. Wrijf hiermee over je nagels voor een prachtige glans! Doe ook goed de randjes naast je nagelriemen anders kunnen daar wat stofjes blijven plakken en dat ziet er natuurlijk niet zo mooi uit.

Voor wie is Gellak?

Voor iedereen die wel 14 dagen lang mooie verzorgde nagels wil met een prachtige hoogglans. Bij alle gellak sets van Yinger zorg je ervoor dat je zelf aan de slag kunt gaan met je nagels. Een nagelsalon is verleden tijd en je kunt je eigen gellak kopen en zelf je lak aanbrengen

Kun je Gellak onder een UV-buislamp lamp uitharden?

Ja, dat kan zeker maar zorg wel dat je dan bij elke stap de dubbele tijd van de LED gellak lamp neemt.
Dus als je kleurtje onder de LED lamp 60 sec moet uitharden neem met een UV-buislamp 120 seconden de tijd

Kun je een gellak opvullen?

Nee, het is niet nodig om een gellak op te vullen zoals bij een gel-kunstnagel.
Je kunt de gellak verwijderen en weer een nieuwe kleur aanbrengen, hierdoor krijg je opnieuw een mooi en clean resultaat.

Is gellak schadelijk voor mijn nagels?

Wanneer je de gellak op de correcte wijze aanbrengt en er af haalt is het niet schadelijk voor je nagels. Lees daarom goed de gebruiksaanwijzing en wees lief voor je nagels.

Ik heb groei-ribbeltjes in m’n nagels, moet ik die helemaal glad vijlen?

Nee, wees hier voorzichtig mee. Als je elke keer je nagels helemaal glad vijlt worden je nagels natuurlijk ook dunner, ruw daarom de nagelplaat alleen een beetje op, heel voorzichtig. 

Hoe verzorg je gellak nagels?

Je hebt nu prachtige nagels met Yinger gellak maar je moet natuurlijk wel elke dag wat liefde aan je nagels geven.
Dit doe je door de nagelriemen in te smeren met de Yinger Cuticle Oil, hierdoor blijven de nagelriemen mooi en soepel en zal de lak langer en mooi blijven zitten.

Hoe lang blijft gellak zitten?

 

Heb je de gellak op de juiste manier aangebracht? Dan heb je 14 dagen prachtige nagels met een prachtige glans, op je voeten doe je er zelfs 3-4 weken mee.

Instructies voor gellak aanbrengen

Wel is het belangrijk dat je de instructies goed uitvoert:

  1. Ontvet de nagels goed met de Yinger Fresch Prep & Clean en zorg er voor dat de lak niet in de nagelriemen loopt.
  2. Breng dunne laagjes aan en hard ze uit onder de LED-lamp met de juiste tijdsduur.
  3. Gebruik alle bijbehorende producten van ons merk Yinger voor het beste resultaat.

   Daarnaast vinden je nagels/nagelriemen het fijn als je ze elke dag verwent met de Yinger Smooth Operator Cuticle Oil
   Dit zijn allemaal belangrijke factoren die zeker mee spelen in de duurzaamheid van je mooie gellak nagels.
  1. Bij jouw bestelling krijg je altijd een perfecte gebruiksaanwijzing voor zowel het voorbereiden, het aanbrengen van je gellak en het verwijderen van je gel nagellak. 

Voor de instructievideo voor het aanbrengen klik je hier.
Voor de instructievideo voor het verwijderen klik je hier.

Lees hier alles over het aanbrengen van gellak. 

Hoe en waar bewaar ik mijn gellakjes?

Kijk uit met zonlicht omdat de gellak uithard door onder andere UV-straling wat ook in zonlicht maar ook in daglicht zit. Bewaar dus je gel nagellak het liefst in bijvoorbeeld de mooie Bewaardoos van Yinger.
Dit betekent ook dat je dus beter niet in het zonnetje je nagels moet lakken. Je gellak zou wat stroperig kunnen worden waardoor het minder goed vloeit.

Hoe breng je Gellak aan?

Gellak breng je net zo als een normale nagellak aan maar dan met een aantal extra laagjes. Primer, Basecoat, je kleurtje en dan een Topcoat.
Daarna moet je je gellakje wel altijd even uitharden onder onze LED-lamp.
Daarna zijn je nagels meteen ready to go! Geen droogtijd, heerlijk toch?

 

in het kort:
Ontvet de nagels goed met de Yinger Fresch Prep & Clean en zorg er voor dat de lak niet in de nagelriemen loopt. Breng dunne laagjes aan en hard ze uit onder de LED-lamp met de juiste tijdsduur. Gebruik alle bijbehorende producten van ons merk Yinger voor het beste resultaat. Daarnaast vinden je nagels/nagelriemen het fijn als je ze elke dag verwent met de Yinger Smooth Operator Cuticle Oil.
Dit zijn allemaal belangrijke factoren die zeker mee spelen in de duurzaamheid van je mooie gellak nagels.
Bij jouw bestelling krijg je altijd een perfecte gebruiksaanwijzing voor zowel het voorbereiden, het aanbrengen en het verwijderen van je Yinger Gellak.

Voor de instructievideo voor het aanbrengen klik je hier.
Voor de instructievideo voor het verwijderen klik je hier.

Welke betaalwijzen accepteren jullie?

Je kunt bij Yinger op een van de volgende manieren betalen:

iDEAL
Als je kiest voor "Betalen met iDEAL", dan betaal je via je eigen internetbankieromgeving. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Je kunt direct gebruik maken van iDEAL en je hoeft je daar niet voor aan te melden. Daarnaast doorloop je dezelfde stappen als je bij internetbankieren gewend bent, met dezelfde beveiligingseisen van jouw bank. Met iDEAL wordt het bedrag direct van de bankrekening afgeschreven. Je ontvangt een e-mail met de bevestiging van de bestelling.

Creditcard
Wij accepteren: Euro/Mastercard. Om jouw creditkaartgegevens te beschermen, worden je volledige gegevens gecodeerd via SSL-servers verstuurd en zodoende zijn ze beveiligd tegen toegang van derden.

PayPal
PayPal is een online betaalservice waarmee je makkelijk en veilig online kunt betalen. Wanneer je kiest om bij Yinger.nl met PayPal te betalen dan word je bij de betaalpagina direct doorgestuurd naar de PayPal website. Nadat je de PayPal-betaling hebt goedgekeurd, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van je PayPalrekening, bankrekening of creditcard. Kijk voor meer informatie over het gebruik van PayPal op https://www.paypal.nl.

Klarna Achteraf Betalen 
Betaal binnen 14 dagen na levering van je bestelling. Binnen 1 week na levering ontvang je per e-mail je factuur van Klarna. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om het bedrag aan Klarna te voldoen via iDeal of bankoverschrijving. Klarna is op dit moment alleen als betaalwijze te kiezen voor orders tot €2500.-. Klarna heeft een eigen acceptatiebeleid waar wij geen invloed op hebben. Indien je Klarna betaling niet geaccepteerd wordt en je inzicht wil in de reden daarvan, dan kan je rechtstreeks contact opnemen met Klarna via klarna.nl. Lees ook de algemene voorwaarden van Klarna voor achteraf betalen.

Apple Pay
Apple Pay is de mobiele betaaldienst van Apple.

SOFORT
Deze betaalmethode is met name handig voor de duitse Yinger klanten. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoef je de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld.

BANCONTACT
Deze betaalmethode is met name handig voor de Belgische Yinger klanten. BANCONTACT is namelijk de meest gebruikte betaalmethode in België. BANCONTACT is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland.

KBC/CBC
Met de KBC/CBC-betaalknop kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC eenvoudig online betalen. KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België, CBC daarentegen, is volledig Franstalig. Beide banken bieden in feite dezelfde betaalknop aan, maar net met een andere naam. Belangrijk om te weten is wel dat klanten van KBC niet kunnen betalen met de CBC-betaalknop en andersom. De techniek achter beide betaalknoppen werkt echter exact hetzelfde, vandaar dat we ervoor hebben gekozen om dit te aan te bieden als één betaalmethode. Via de KBC/CBC-betaalnop kunnen klanten van beide banken hun online aankopen eenvoudig betalen via hun vertrouwde online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt. De KBC/CBC-betaalkop is een populaire betaalmethode in België.

Belfius
Belfius is een van de grootste Belgische banken. De bank voorziet in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven wat de kans op mislukte transacties elimineert.

Terugbetaling
Om de kans op fraude zo klein mogelijk te houden, wordt het bedrag altijd terugbetaald via het betaalmiddel dat online gebruikt is. Wanneer je voor achteraf betalen via Klarna hebt gekozen dan zal de terugbetaling of verrekening van de nog openstaande factuur via Klarna verlopen. We geven geen contant geld terug..

Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met onze customerservice via telefoonnummer 085-273 1908 of via email hello@yinger.nl.
Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 23.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

 

Wat betekenen SEPA, IBAN en BIC?

SEPA staat voor één Euro-betaalruimte (gemeenschappelijke eurobetalingsruimte). Zo noemt men de nieuwe eenvormige regulering van het nationale en Europese betalingsverkeer. Bij IBAN (International Bank Account Number, internationaal bankrekeningnummer) gaat het om een getal dat alle nationale rekeninggegevens vervangt. De BIC (business identificatiecode) is een internationaal gestandaardiseerde bankcode, waarmee betaaldienstverleners wereldwijd eenduidig worden geïdentificeerd.

Waarom werd mijn betaling per creditcard geweigerd?

Als een betaling per creditcard niet mogelijk is, kan dat verschillende redenen hebben. Bijvoorbeeld algemene technische problemen, invoerfouten, geldigheid van de kaart enz.. Verder moet je creditcardrekening gecodeerd zijn voor het 3-D Secure betaalproces. Als alternatief bieden we je graag de volgende betaalwijzen: Klarna (achteraf betalen), PayPal of iDEAL.

Waar vind ik de beveiligingscode op mijn creditcard?

Je vindt de drie-cijferige beveiligingscode op de achterkant van je creditcard. Bij American Express vind je de vier-cijferige beveiligingscode op de voorkant van je kaart.

Kan ik een betalingsproces opslaan en op een later moment verder gaan?

Betalingsprocessen kunnen om veiligheidsredenen helaas niet worden opgeslagen.

Kan ik binnen het betalingsproces terugkeren naar vorige stappen?

Binnen het betalingsproces kun je op elk moment afzonderlijke stappen teruggaan. Bijvoorbeeld om je gegevens nog eens te bekijken of indien nodig te wijzigen.

Hoe wordt de veiligheid van mijn betaling gegarandeerd?

Dankzij onze beveiligingssoftware met een server met SSL-codering zijn je gegevens beschermd tegen ongeoorloofde toegang en manipulatie.

Wat gebeurt er nadat ik besteld heb?

Na je bestelling ontvang je een bevestigingsmail van de bestelling waarin naast de door jou geselecteerde artikelen, ook je adres voor facturering en verzending alsmede de geselecteerde betaalwijze staan. Bij vragen kun je onze klantenservice bereiken via hello@yinger.nl of telefonisch op het nummer 085-273 1908 (ma t/m vr, 9:00 – 21:00). Er kunnen kosten gelden voor oproepen vanuit het buitenland.

Waarom vragen jullie om mijn geboortedatum bij het bestellen?

Wij bieden je graag de beste service. Daarbij hoort vooral de snelle en vlotte afhandeling van je bestelling. We hebben je geboortedatum aan de ene kant nodig om je altijd te kunnen onderscheiden van andere klanten met eventueel dezelfde naam, en aan de andere kant als bewijs van je meerderjarigheid.

Maar het allerbelangrijkste is dat we je ook een kadootje sturen met je verjaardag!

Moet ik een account aanmaken om te kunnen winkelen?

Nee, om bij Yinger te kunnen winkelen, heb je geen account nodig. Het is ook mogelijk te bestellen zonder dat je met een account bent geregistreerd. Klik hiervoor in het registratieformulier op »Gegevens« en volg het bestelproces.

Kan ik voor een bestelling, die al bevestigd is, nog mijn bezorgadres wijzigen?

Het is helaas niet mogelijk om je adres te wijzigen wanneer je de bestelling al afgerond hebt . Mocht je een verkeerd adres hebben opgegeven, neem dan contact op met onze klantenservice via hello@yinger.nl, zij kunnen jouw bestelling annuleren.

Kan ik ook vanaf een mobiel of tablet bestellen?

Natuurlijk kun je bij ons ook iets vanaf je tablet of smartphone bestellen. Bezoek onze shop Yinger.nl vanaf je mobiele internetbrowser. De site wordt automatisch geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

Kan ik ook telefonisch bestellen?

Helaas is het niet mogelijk je bestelling telefonisch bij Yinger te plaatsen. Onze klantenservice helpt je echter graag verder, wanneer je een vraag, klacht of opmerking over een online bestelling hebt. We horen graag van jou!

Kan ik mijn bestelling annuleren als deze nog niet is verzonden?

Wij willen graag proberen je bestelling te annuleren. Als de bestelling in ons systeem is verwerkt, sturen we je aanvraag door naar onze logistieke partner. Is de annulering succesvol uitgevoerd, dan ontvang je een bevestiging van ons.
Om je bestelling te annuleren, neem je per e-mail contact op met onze klantenservice via hello@yinger.nl.

Hoeveel zijn de bezorgkosten?

Yinger rekent geen bezorgkosten bij bestellingen boven de 59,95 euro binnen Nederland en Belgie.
Voor bestellingen onder de €59,95 rekent Yinger een bijdrage van €3,95 in de verzendkosten binnen Nederland en Belgie.

Hoe kan ik mijn vorige bestellingen bekijken?

Om je vorige bestellingen te bekijken ga je naar www.yinger.nl. Rechts boven in menu klik je op »My Yinger« en hier log je in met je e-mailadres en je wachtwoord. Daarna zie je een overzicht waarin al je vorige bestellingen worden vermeld..

Hoe kan ik bestellen?

Je kunt ook bestellingen plaatsen wanneer je je niet hebt geregistreerd met een account. Klik hiervoor in het registratieformulier op »gegevens« en volg het bestelproces.
Bestellen bij Yinger is heel eenvoudig: nadat je de gewenste artikelen in je winkelmandje hebt geplaatst, kun je via de knop »Afrekenen maar« de items eenvoudig bestellen. We raden je aan hiervoor een account aan te maken. Dit account kun je als nieuwe klant heel gemakkelijk tijdens het bestelproces aanmaken; je bent dan automatisch ingelogd.
Als je al een account hebt, kun je inloggen met je (e-mailadres en wachtwoord). Daarna word je in drie stappen (adres – betaalwijze – bevestiging) door het bestelproces geleid en kun je je bestelling afsluiten.

Hoe ben ik er zeker van dat ik mijn bestelling correct heb geplaatst?

Om te controleren of je je bestelling correct hebt geplaatst kun je het beste de bestelbevestiging die we per email versturen bekijken. Heb je een account, dan kun je je ook met je e-mailadres en wachtwoord aan op www.yinger.nl/my-account/ aanmelden en daar in jouw account je bestelgegevens bekijken. Als je vragen over je bestelling hebt, neem dan contact op met onze klantenservice via hello@yinger.nl of telefonisch op het nummer 085-273 1908 (ma t/m vr, 9:00 – 21:00). Aan oproepen uit het buitenland kunnen kosten zijn verbonden.

Heb ik garantie op mijn aankopen??

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Geldt er een minimale bestelwaarde?

Over het algemeen geldt er bij Yinger geen minimale bestelwaarde. Het is wel mogelijk dat bij bepaalde betaalmethodes je een minimum bestelwaarde van €7 moet hebben. Met iDEAL kun je echter altijd betalen ongeacht de bestelwaarde.

Geldt er een maximale bestelwaarde?

Over het algemeen geldt er bij Yinger geen maximale bestelwaarde. De maximale hoogte van het bedrag waarvoor je kunt bestellen, is afhankelijk van de gekozen betalingsaanbieder.

En als ik niet thuis ben?

DHL levert binnen het afgesproken tijdsblok op het leveradres.

Niet thuis?
Als u dan toch niet thuis bent zal de bezorger proberen bij de buren af te leveren.
Lukt dit niet dan krijgt u een briefje in de bus met de mededeling dat de bezorger het nog een keer gaat proberen.

Weer niet thuis?
Als u dan weer niet thuis bent dan kunt u de zending ophalen bij het dichtstbijzijnde DHL ServicePoint.

Welke Gellak starterset?

Yinger Cosmetics heeft verschillende gellak startersets die ervoor zorgen om je nagelstudio naar jouw huis te brengen. Bij Yinger Cosmetics geniet je van mooie gellaks die volledig vegan zijn. Met de Yinger gellak sets haal je alles in huis voor de perfecte nagels.

Kies je voor Yinger on the Go starter kit of starter kit plus dan heb je de juiste basis om de mooiste gellak aan jouw nagels aan te brengen. De verschillen tussen beide zitten in het aantal gellaks dat je naar keuze kunt toevoegen. Met een compacte LED hardingslamp en 11 accessoires heb je de meest complete gellak starterset. 

Met Yinger you fancy huh premium kit en premium kit plus kies je voor een hoogwaardige LED hardingslamp, kies je bij de standaard versie voor 5 gellaks, bij de plus versie heb je zelfs de keuze uit 7 verschillende gellaks naar jou keuze. De LED hardingslamp is van salonkwaliteit en wordt door meerdere salons ook gebruikt. 

Bezig met laden... Bezig met laden...
Als je cookies accepteert kun je Yinger.nl makkelijker gebruiken, vind je sneller wat je zoekt en zie je meer relevante informatie. Wil je cookies accepteren? OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy » Privacy Verklaring