GRATIS THUISBEZORGD (NL & BE) VANAF €59,95

100% VEGAN 

EN PROEFDIERVRIJ

MADE IN HOLLAND

GELLAK AANBRENGEN

voorbereiden.

 • Zorg dat je nagels minimaal een uur niet nat geweest zijn voor het aanbrengen van gellak (voor een betere hechting).
 • Duw je nagelriemen voorzichtig terug met de Wonder Wood Stick en verwijder eventuele velletjes.
 • Vijl je nagels in de gewenste vorm met de Frisky File.
 • Maak met een Punchy Pad de nagel schoon met de Fresh Start Prep & Clean, maak de pads echt goed nat, het liefst de pad 'doordrenken' met cleaner. Pak de zijkanten, nagelriem en uiteinde van je nagel goed mee.
 • Breng een heel dun laagje Prime Time Primer aan op de onderste helft van je nagelplaat en neem het 'kopse' kantje van je nagel ook mee, laat deze 30 seconden luchtdrogen.
 • LET OP: Er blijft een plakkerig laagje achter, raak dit niet aan omdat dit de basis vormt voor de volgende laag. 
 • Zorg dat je bij iedere volgende stap van gellak aanbrengen de vrije het 'kopse' kantje van de nagel meeneemt.

solide basis.

 • Breng een heel dun laagje All About That Base Coat aan, bewaar minimaal 1 millimeter afstand tot je nagelriemen en neem het 'kopse' kantje van je nagel ook mee.
 • Hard de lak 60 seconden onder de LED lamp.
 • Na het uitharden blijft er weer een plakkerig laagje achter, laat dit gewoon zitten en kom er niet aan. Dit is namelijk de basis voor het volgende laagje.

kleuren maar.

 • Breng een heel dun laagje van de kleurlak aan met weer die milimeter afstand tot je nagelriem.
 • Hard deze laag 60 seconden onder de LED lamp en herhaal deze stap meerdere keren totdat het gewenste resultaat er is. Gemiddeld zijn dit 2/3 laagjes en bij sommige kleuren zelfs meer. afhankelijk van de dekking en wat je zelf mooi vind.
 • Na het uitharden blijft er weer een plakkerig laagje achter, laat dit gewoon zitten en kom er niet aan. Dit is namelijk de basis voor het volgende laagje.

grootse glans.

 • Breng een dun laagje van de Love On Top Coat aan en hard de lak minimaal 60 seconden onder de LED lamp.
 • na deze laatste stap laat je de nagels even een minuutje afkoelen en mag je dan eindelijk het plaklaagje verwijderen met een Punchy Pad en wat druppels van de Fresh Start Prep & Clean.
 • Geef je nagelriemen wat liefde met de Smooth Operator Cuticle Oil en voila, je kunt meteen de deur uit!

Gellak stap voor stap aanbrengen is ZO GEPIEPT DE DIY MANICURE De meeste dromen zijn bedrog. Wie de ogen sluit en goedgelakte nagels voor zich ziet, denkt daar bijna automatisch een mooie nagelstudio bij. Niet zo vreemd, aangezien nagels door een professionele manicure er vaak fantastisch ui...

Gellak stap voor stap aanbrengen is ZO GEPIEPT

DE DIY MANICURE

De meeste dromen zijn bedrog. Wie de ogen sluit en goedgelakte nagels voor zich ziet, denkt daar bijna automatisch een mooie nagelstudio bij. Niet zo vreemd, aangezien nagels door een professionele manicure er vaak fantastisch uitzien.

Maar het aanbrengen van gellak hoef je helemaal niet uit handen te geven. Sterker nog, je kunt er een persoonlijk rustmomentje van maken. Of juist in gezelschap, want vele handen maken licht werk. Maar dan wel met dezelfde salonkwaliteit, waar je schitterende handen aan overhoudt. En daar wordt je portemonnee ook vrolijk van.

Deze handleiding vol nagellak hacks, tips & tricks kan je thuis met het grootste gemak uitpluizen. Opgekruld op de bank, languit gestrekt op bed of in kleermakerszit op een kleedje: het maakt niet uit in welke houding je wilt werken, zo lang je maar comfy zit. We beloven je dat je dezelfde professionele gelnagels geheel op jouw manier kunt bereiken.

Schenk je zelf iets lekkers in, zet een fijne playlist op en aan de slag!

GEL NAGELLAK AANBRENGEN AT HOME

Gellak aanbrengen zonder van de bank af te komen, beter wordt het bijna niet. Met onze gellak manicure sets haal je alles in huis om zelf je droomnagels te creëren. Breng je gellak aan op je luie zondag vanuit je bed, of op een zonnige dag in de tuin. Het belangrijkste is dat je ontspant.

Onze gellak set voor thuis bestaat uit een LED gellak hardingslamp, een primer, base coat, top coat, reinigingsmiddel, een vijl, nagelriemolie, bokkenpootjes, een blokje waarmee je je nagels polijst of ruw maakt, alles wat je nodig hebt om je gellak te verwijderen en ten slotte het belangrijkste: gellak kleuren naar keuze. Echte verwennerij dus.

EEN SCHONE LEI

Voorbereiding is alles. Wanneer je zelf je gelnagels wilt zetten, is het belangrijk dat je ze voorbereid op de manicure. Draag je nog nagellak op dit moment? Verwijder deze met nagellak remover, voor een schone lei.

Let op: peuter of trek nooit zomaar gel nagellak van je nagels af! Je nagels bestaan uit laagjes. Wanneer je de gellak eraf peutert of trekt, dan neem je een heel dun laagje nagel mee. Bij herhalingen zullen je nagels steeds dunner en gevoeliger worden, dat is precies wat we niet willen bereiken.

BINNENSTEBUITEN

Wanneer je aan de slag gaat met je Yinger gellak starterspakket, is het belangrijk dat je binnen zit. De zon bevat UV stralen. Wanneer je tijdens het lakken je nagels blootstelt aan zonnestralen, dan hard de lak onbedoeld al een beetje uit. Daardoor wordt je laag stroperig of verhard het borsteltje van je lak. Blijf dus lekker achter gesloten deuren voor een optimale gelsessie!

SIGNED, SEALED, DELIVERED

Zorg dat je de voorkant van je nagels goed ‘sealt’ voordat je gel nagellak aanbrengt. Ga met het kwastje van de lak langs de voorkant van je nagels, en neem de buitenste ‘vrije rand’ mee. Door deze handeling toe te te passen blijft de lak langer zitten én is de kans kleiner dat er lucht onder je gellak komt. Doe dit bij iedere laag!

Wanneer je nagels netjes ‘geseald’ zijn, is het tijd om je nagelriemen terug te duwen. Gebruik hiervoor de Wonder Wood Stick en verwijder eventuele velletjes.

Zijn je nagelriemen netjes afgewerkt? Vijl je nagels in de gewenste vorm met de Frisky File en maak ze vervolgens schoon met de Fresh Start Prep & Clean en de Punchy Pads. Breng daarna de Prime Time Primer aan en laat deze 30 seconden luchtdrogen.

En voila: je nagels zijn in opperste staat van paraatheid, klaar voor een gloednieuwe kleur.

BEETJE BROOS?

Heb je last van droge broze nagels? Deze broosheid heb je misschien ontwikkeld omdat je vaak met je handen in water zit, denk bijvoorbeeld aan afwassopjes en lange douchesessies. In de winter zijn je broze nagels vaak te wijten aan de verwarming, daar krijg je vaak wat drogere nagels van.

Reden te meer om ze iets meer aandacht te geven. Met een nagelriemolie als de Smooth Operator Cuticle Oil ben je verzekerd van gezonde nagels.

Masseer je nagels iedere dag in met een klein beetje olie. Je hoeft je daarbij niet in te houden. Je kunt prima in je pauze of tijdens het Netflixen een extra masseermoment in lassen. Dat is ook nog eens extra ontspannen.

NIET TE MISSEN bij het aanbrangen van gellak: DE BASE COAT

O zo onderschat: de onderlaag van je gel nagellak. De base coat legt de basis voor alle volgende lagen en mag absoluut niet worden overgeslagen in het proces!

Breng een subtiel laagje van de All About That Base Coat aan terwijl je minimaal 1 mm afstand van je nagelriem bewaart. Leg je nagels daarna onder de LED lamp gedurende 60 seconden.

Nu is het tijd om je favo kleur te kiezen en over te gaan op het volgende lakwerk. Met maar liefst tweeënzeventig kleuren in de Yinger collectie, is er voor ieder wat wils. Maar hoe kies je de juiste uit alle kleuren gel nagellak? Met onze neon gellak kies je voor felle kleuren, waardoor je extra opvalt. De glitter gellak is perfect voor als je ’s avonds lekker op stap gaat. De zoete kleur van pastel gellak zorgt ervoor dat je romantische outfit helemaal wordt afgemaakt. 

Breng een dun laagje van de door jou gekozen kleurlak aan en laat dit laagje 60 seconden uitharden onder de LED-lamp. Herhaal deze stap twee keer, afhankelijk van de gewenste dekking, voor een gelijkmatige kleur.

Bij zwangerschap of het gebruik van (hormonale) medicatie kan het zijn dat de lak niet helemaal perfect blijft zitten. Dit heeft te maken met je hormoonhuishouding en kan verschillen per persoon. Je nagels en haar zijn gevoelig voor hormoonwisselingen. Houd dit in je achterhoofd wanneer je begint met lakken.

TIJD VOOR DE TOP COAT

Om de kleur van je nagels te beschermen én te voorzien van een mooie glans, breng je de Love On Top Coat aan. Leg je handen vervolgens minimaal 60 seconden onder de LED lamp.

Laat de nagels even een minuutje afkoelen en verwijder hierna de plaklaag met behulp van de Punchy Pads en wat druppels Fresh Start Prep & Clean. Nog een laatste vleugje liefde: masseer je nagelriemen tot slot in met de Smooth Operator Cuticle Oil.

Zie je wel dat je het zelf kunt? Het bewijs zijn jouw stralende handen, met gellak die je zelf hebt aangebracht!

Gellak aanbrengen AFTERPARTY

Nu zijn je nagels nog smetteloos, maar hoe lang blijft de gellak zitten? De gel nagellak van Yinger blijft minstens 14 dagen mooi.

Gebruik voor het reinigen van je nagels en het verwijderen van de plaklaag te allen tijde de Punchy Pads. De normale watjes van de drogist laten pluisjes achter die kunnen blijven plakken in je lak. Ook kunnen ze bobbels achterlaten. De Punchy Pads laten geen pluisjes achter omdat ze van katoen zijn gemaakt.

Loop je vast tijdens het aanbrengen van de gellak? Kan je maar geen kleur kiezen? Of heb je een andere brandende vraag? Neem contact op en we nemen je onder de vleugel.

Lees meer
Lees minder

WHO'S WEARING IT?

Wil je met jouw nagelcreaties op onze Instagram komen?
Tag @yingercosmetics
in je foto en vergeet niet te vermelden welke kleur je gebruikt!

Als je cookies accepteert kun je Yinger.nl makkelijker gebruiken, vind je sneller wat je zoekt en zie je meer relevante informatie. Wil je cookies accepteren? OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy » Privacy Verklaring