GRATIS THUISBEZORGD (NL & BE) VANAF €59,95

100% VEGAN 

EN PROEFDIERVRIJ

MADE IN HOLLAND

Bezorgen

Tijdens het bestelproces kun je kiezen uit twee afleveropties: Aflevering op een door jou gekozen adres (prive of op je werk) of afhalen bij een DHL ServicePoint bij jou in de buurt.

Bezorging aan huis

Levertijd per besteldag & tijd*:

BesteldagBesteltijdLeverdag
MaandagVoor 23.00 uur besteldDinsdag overdag of 's avonds geleverd
DinsdagVoor 23.00 uur besteldWoensdag overdag of 's avonds geleverd
WoensdagVoor 23.00 uur besteldDonderdag overdag of 's avonds geleverd
DonderdagVoor 23.00 uur besteldVrijdag overdag of 's avonds geleverd
VrijdagVoor 23.00 uur besteldZaterdag overdag geleverd
ZaterdagGehele dagDinsdag overdag of 's avonds geleverd
ZondagGehele dagDinsdag overdag of 's avonds geleverd

Bij een aankoop vanaf 59,95 euro betalen wij de verzendkosten binnen Nederland & Belgie, dus GRATIS bezorging binnen heel Nederland & Belgie. Onder de 59,95 euro berekenen wij een kleine bijdrage in de verzendkosten, te weten 3,95 euro.

Je krijgt een van DHL een email met de Track- an Trace van het pakket welke bezorgd gaat worden zodat je het pakker kunt volgen.
Kan de bestelling de eerste keer niet bezorgd worden dan doet de bezorger een kaartje in de bus waarop staat wanneer hij de bestelling opnieuw aanbiedt (normaal gesproken de eerstvolgende bezorgdag).
Komt dat niet uit dan kun je met de code die op het kaartje staat op Mijn DHL aangeven wanneer bezorging jou beter uitkomt.

Overdag niet thuis? Kies dan uit een aflevermoment in de avond.

*dit zijn normaal gesproken de levertijden, wij hebben strakke afspraken met onze vervoerders maar ook bij hen kan, er in uitzonderlijke gevallen, natuurlijk iets mis gaan.Afhalen bij een DHL ServicePoint

Je kunt ook kiezen om je pakket af te laten leveren bij een DHL ServicePoint bij jou in de buurt.
Zodra het pakket bij het ServicePoint is afgeleverd krijg je een SMS-je/berichtje van DHL dat je pakketje is afgeleverd. Je kunt dan het pakketje afhalen.

Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met onze klantenservice:  / 085 - 273 1908. 
Bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 17:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Als je cookies accepteert kun je Yinger.nl makkelijker gebruiken, vind je sneller wat je zoekt en zie je meer relevante informatie. Wil je cookies accepteren? OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy » Privacy Verklaring