GRATIS THUISBEZORGD (NL & BE) VANAF €59,95

100% VEGAN 

EN PROEFDIERVRIJ

MADE IN HOLLAND

De beste tips voor een optimale nagelverzorging

Zo leuk als een mooie gellak is, zo belangrijk is goede nagelverzorging. Zeker als je vaak in de weer bent met een nagellakkwastje, is goede verzorging van je nagels essentieel. Maar hoe doe je dat nu precies, je nagels gezond houden? En welke producten gebruik je hiervoor? Wij geven je graag een handjevol tips.  

1. Verzorging van nagels: begint bij handen

Je nagels zijn onderdeel van je handen. Logisch dus dat de gezondheid van deze twee lichaamsdelen samengaat. Je handen zijn gezond als de vochtbalans op peil is. Dit komt nog wel eens in gevaar. Voornamelijk een gloeiende verwarming is een grote boosdoener als het gaat om droge handen en nagels. De sleutel tot het oplossen hiervan: een hoogwaardige handcrème. Dat doet wonderen.

 

2. Nagels knippen? Heb er (nagel)lak aan

Als het gaat om een goede nagelverzorging, is het vijlen van je nagels veel beter dan het knippen hiervan. Je kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van onze speciale Frisky File.

 

3. Nagelverzorging: gellak stap voor stap aanbrengen

Een mooie gellak laat jouw nagels stralen én het maakt ze sterker. Dankzij het stevige karakter van dit type lak, breken of scheuren je nagels minder snel. Wel is het essentieel dat je gellak op de juiste manier aanbrengt. Een onzorgvuldige werkwijze kan je nagels beschadigen. En dat wil je natuurlijk te allen tijde voorkomen. Lees hier meer over het aanbrengen van je gellak.

 

4. Nagelriemen verzorgen met de juiste producten

Je nagelriemen, die doorzichtige stukjes huid tussen je vingers en je nagels, zijn erg kwetsbaar. Ze kunnen bijvoorbeeld uitdrogen of scheuren en dat kan pijnlijk zijn. Bovendien zorgt een slechte gezondheid van nagelriemen mogelijk voor het uitblijven van de groei van je nagels. Daarom is de verzorging van je nagelriemen minstens net zo belangrijk als die van je nagels zelf. Yinger vegan Cosmetics heeft diverse producten die speciaal hiervoor in het leven zijn geroepen.

 

Voorkom uitdroging met nagelriemolie

Speciale nagelriemolie, zoals Smooth Operator Cuticle Oil, gaat de uitdroging van nagelriemen tegen. Je gebruikt het bijgeleverde kwastje om stroken olie op je nagelriemen aan te brengen. Vervolgens is het de bedoeling dat je de olie voorzichtig masseert. Voor de beste verzorging van je nagels, raden we aan dit minimaal één keer per dag te doen.

 

Wonder Wood Stick: nagelriemen terugduwen

Om ervoor te zorgen dat de nagelriemen niet te zichtbaar zijn, kun je gebruikmaken van de Wonder Wood Stick. Met dit speciale houten stokje duw je je nagelriemen eenvoudig terug. Bovendien verwijder je hiermee eenvoudig loszittende velletjes, indien nodig.

 

5. Nagellak correct verwijderen

Nadat je een aantal weken van kleurrijke nagels genoten hebt, is het tijd om de gellak te verwijderen. En om de juiste nagelverzorging na te streven, gaat ook dit hand in hand met een gebruiksaanwijzing. Het is bijvoorbeeld van belang dat je niet te hard drukt en dat je de juiste  producten en methode gebruikt. Bekijk hier ons uitgebreid stappenplan voor het verwijderen van gellak.

 

6. Verzorging nagels na verwijderen gellak

Heb je je gellak van je nagels afgehaald? Ook dan is geen goede verzorging van je nagels van groot belang. Je nagels moeten immers herstellen. Gebruikmaken van de Smooth Operator Cuticle Oil en de Wonder Wood Stick is bijvoorbeeld een goed idee. Daarnaast helpt een goede hydratatie bij het sneller herstellen van je nagels.

Advies nodig?

Kamp je na dit blog nog steeds met vragen over nagelverzorging? Of wil je advies over specifieke producten? Neem dan snel contact met ons op. Yinger Cosmetics staat je graag te woord.

Als je cookies accepteert kun je Yinger.nl makkelijker gebruiken, vind je sneller wat je zoekt en zie je meer relevante informatie. Wil je cookies accepteren? OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy » Privacy Verklaring