GRATIS THUISBEZORGD (NL & BE) VANAF €59,95

100% VEGAN 

EN PROEFDIERVRIJ

MADE IN HOLLAND

Tips & Trucs voor de perfecte French Manicure look!

Een echte klassieker die vandaag de dag nog steeds trendy is. Kenmerkend door het witte randje bovenaan met meestal een natuurlijk gelakte nagel. De French Manicure: perfect voor een avond uit, bruiloft of een werk week. Deze nagelverzorging is niet weg te denken uit de scene. Ondanks dat de French Manicure zo hip is, staat het er wel om bekend dat het lastig is aan te brengen. Met deze tips en trucs is het zetten van deze nagelverzorging zo gepiept en ben jij klaar voor het eerst volgende trendy evenement.  

1.    Voorbereiding

Een goed begin is het halve werk. Zo ook bij het aanbrengen van een French Manicure. Belangrijk is dat je nagels schoon zijn. Zorg ervoor dat er geen gellak of vet resten op je nagels zit. Zo blijft de French Manicure beter zitten. Daarnaast heb je de juiste spullen nodig. Wij hebben ze hieronder op een rijtje gezet.

  • Base coat nagellak: De basis voor elke gelnagel.
  • Witte gellak: Dit gebruik je voor het witte randje bovenaan je nagels.
  • Gellak: Zodat de rest van je nagels een hippe kleur hebben. Meestal is de basis laag een natuurlijke kleur. Misschien is That Plush Rush of Meet Me in Milan wel iets voor jou?.
  • Top coat nagellak: Hier werk je de French Manicure mee af, zodat het beter en langer blijft zitten.
  • Nagelpenseel: Om het randje bovenaan je nagel aan te brengen
  • LED lamp
  • Nagelvijl
  • Optioneel French Manicure tips: Om makkelijker het lijntje aan te brengen.

 

2.    Base & top coat

Voordat je begint met het aanbrengen van de nagelverzorging raden wij aan om eerst een base coat aan te brengen. Naast dat het verkleuring en beschadiging voorkomt, helpt het ook bij het hechten van de gellak aan de nagel. Zo blijven ze mooi en langer zitten. Hetzelfde geldt voor de top coat. Ben je klaar en blij met het resultaat? Lak er dan nog een top coat over heen. Zo weet je zeker dat je gellak beschermt is en je nagels een mooie glans hebben.

3.    Hulplijntjes voor de witte top

Nu je al de juiste spullen bij de hand hebt en je base coat op de nagels zit, beginnen we met het lakken. Het lastige is het witte randje aan het einde van je nagels. Heb je geen French Manicure tips? Geen enkel probleem. Door te beginnen met een basis laag kan je hulplijntjes tekenen. Zo weet jij precies waar je het randje moet lakken. Vergeet de top niet bij te werken waar nodig en klaar is kees. Viel wel meet toch?

 French manicure lilac 

4.    Even iets anders dan normaal

Ondanks dat de witte rand het kenmerk van de French Manicure is hoeft het tegenwoordig allemaal niet meer zo strak. Vervang de witte top eens voor een kleurtje, glitterlak of patroon. Geef drie van de vijf vingers een randje en de rest van je nagels een patroon. Door een persoonlijke twist aan de French Manicure te geven loopt je met de perfecte nagels rond. Een schilder heeft een canvas, jij hebt je nagels. Niks is gek genoeg!

  

Het assortiment voor al jouw kunstwerken

Yinger heeft een ruim assortiment aan kleuren! Wil je de klassieke French Manicure of toch net iets anders? Wij weten bijna zeker dat er iets voor jou tussen zit. Naast de French Manicure zijn er ook nog vele andere creaties die je kan maken. Vergeet dan ook niet onze Instagram te volgen voor inspiratie. Het beste van allemaal: Yinger gellak is 100% vegan en proefdiervrij. Zo houden we niet alleen je nagels gezond, maar ook het milieu!

Als je cookies accepteert kun je Yinger.nl makkelijker gebruiken, vind je sneller wat je zoekt en zie je meer relevante informatie. Wil je cookies accepteren? OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy » Privacy Verklaring