Als je cookies accepteert kun je Yinger.nl makkelijker gebruiken, vind je sneller wat je zoekt en zie je meer relevante informatie. Wil je cookies accepteren? OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy » Privacy Verklaring

GRATIS THUISBEZORGD (NL & BE) VANAF €59,95

100% VEGAN 

EN PROEFDIERVRIJ

MADE IN HOLLAND

0 producten
Bezig met laden... Bezig met laden...

WHO'S WEARING IT?

Wil je met jouw nagelcreaties op onze Instagram komen?
Tag @yingercosmetics
in je foto en vergeet niet te vermelden welke kleur je gebruikt!


Gellak accessoires Voor mooie gellak nagels heb je zoveel meer nodig dan alleen een leuk kleurtje . Om je gellak een goede basis te geven en de juiste bescherming heb je een base coat nodig. En wat dacht je van die mooie glans? Die krijg je van top coat . Een goede nagelverzorging is bel...

Gellak accessoires

Voor mooie gellak nagels heb je zoveel meer nodig dan alleen een leuk kleurtje. Om je gellak een goede basis te geven en de juiste bescherming heb je een base coat nodig. En wat dacht je van die mooie glans? Die krijg je van top coat.

Een goede nagelverzorging is belangrijk, maar wordt nogal eens vergeten. Voor het aanbrengen van gellak op je nagels, zijn er een aantal zaken die je niet moet vergeten. Je wilt namelijk zo lang mogelijk genieten van je gellak en ook dat deze er tip top in orde uitziet. Gellak maakt je nagels sterker en zorgt ervoor dat ze niet zo snel breken of scheuren. De gellak kun je uitharden met een UV lamp waarna deze direct droog is. Zelf aanbrengen is heel eenvoudig en gemakkelijk. Dit heb je in ieder geval nodig voor de perfecte nailcare:

Gellak verwijderen accessoires

Voor het verwijderen van gellak zijn ook diverse accessoires nodig. Het is van groot belang dat je voorzichtig en nauwkeurig te werk gaat. Dit is in principe goed zelf uit te voeren, daarvoor hoef je niet naar de nagelsalon. Voor het verwijderen van je gel nagellak heb je de volgende producten nodig: de Smooth Operator Cuticle Oil, de Frisky File of No Bluff Buffer, de Spic And Span Cleaner, de Remover Wraps en de Wonder Wood Sticks. Met onze In  Yinger gellak manicure set heb je alles in één keer en voordelig bij elkaar. 

Hierboven vind je alle accessoires en producten die jouw gelnagels gaan laten stralen like there’s no tomorrow!

Lees meer
Lees minder