GRATIS THUISBEZORGD (NL & BE) VANAF €59,95

100% VEGAN 

EN PROEFDIERVRIJ

MADE IN HOLLAND

97 producten
Bezig met laden... Bezig met laden...

nagellak trends voor het najaar

Het koude najaar is weer in aantocht, en dat betekent dat de beauty trends weer heftig gaan veranderen. Waar je in de zomer de meest felle kleurtjes uit de kast trok, kies je in het najaar toch vaker voor donkere en warme kleuren. Dit geldt overigens niet alleen voor je lippenstift en oogschaduw, want ook de kleuren van onze nagels worden gematcht aan het seizoen én de bijbehorende temperaturen. Om ervoor te zorgen dat onze nagels zo lang mogelijk mooi blijven, kiezen we tegenwoordig voor de populaire gellak.

Deze nagellak is namelijk niet alleen verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, maar beschermt de nagels ook voor vuil van buitenaf. Daarnaast is gellak gemakkelijk aan te brengen en blijft de nagellak zeer lang op de nagel zitten. Dit betekent dat je niet iedere dag je nagels hoeft bij te werken. Het is dus slim om voor gellak te kiezen, maar dan blijft er nog één vraag over: voor welke kleuren moet je kiezen? Oftewel, welke kleurtjes gellak mogen dit najaar niet in onze beauty case ontbreken? De meest populaire gellak sets en kleuren zetten we voor je op een rijtje, zodat jouw nagels dit najaar helemaal de bom zijn!

Gellak kleuren met Aardse tinten

In het najaar verandert de natuur van kleur, en deze veranderingen zie je ook steeds meer terugkomen in andere facetten van het leven. Denk bijvoorbeeld aan interieurstyling, fashion én natuurlijk de make-up keuzes. En dat is helemaal niet zo vreemd aangezien de natuur in het najaar zijn mooiste kleuren laat zien. Deze herfstkleuren zijn niet alleen zeer natuurlijk qua looks, maar zijn ook zeer goed met elkaar te combineren. Allereerst is daar natuurlijk de groene kleur, die verkrijgbaar is in veel verschillende tinten.

Denk bijvoorbeeld aan olijf- en smaragdgroen. Deze groene kleuren zijn zeer populair tijdens het najaar omdat ze niet meer héél fel zijn, maar toch nog altijd goed opvallen. Maar de natuur bestaat tijdens het najaar natuurlijk niet alleen uit groene kleuren. Ook bruin, oranje, geel, neon en rood zijn zeer populaire kleuren die je overal terugziet. Houd je van natuurlijke kleurtjes op je vingers? Kies dan voor een matte bruintint. Ben je juist dol op felle kleurtjes, en vind je het aardse kleurenpalet eigenlijk een beetje saai? Kies dan voor felrood, oranje of okergeel. Deze opvallende kleuren passen helemaal bij de najaars- favorieten en zijn alles behalve saai.

Kies voor Metallic kleuren

In de zomermaanden worden metallic kleuren vaak vermeden, maar tijdens de herfst- en wintermaanden zijn metallics één van de meest populaire gellak kleuren. Wanneer we spreken over metallic kleuren, hebben we het vaak over goud, zilver en brons. Deze kleuren zijn in de afgelopen jaren razendpopulair geworden in de beauty industrie. Het is dan ook niet zo vreemd dat ze ook steeds vaker op nagels worden gespot. Metallic nagellak is namelijk een échte eyecatcher en zeer goed te dragen in combinatie met bijvoorbeeld sieraden. De metallic kleuren zijn verkrijgbaar in zowel glitter gellak als matte varianten verkrijgbaar. Dit betekent dat je helemaal zelf kunt kiezen hoe opvallend je jouw nagels wilt maken.

Nude kleuren

Ben jij juist niet zo'n fan van een opvallend kleurtje op je nagels, en houd jij liever alles naturel? Kies dan voor één van de gellak naturel kleurtjes. Deze Nude nagellak wordt zo genoemd omdat de kleuren zo dicht mogelijk bij huidskleuren blijven. Dit betekent dat de nude nagellakjes verkrijgbaar zijn in veel verschillende tinten, van zeer licht roze tot donkerbruin. Deze subtiele kleuren zijn zeer populair gedurende het hele jaar, maar vooral in het najaar zie je ze overal.

Veel mensen die in de zomer kiezen voor opvallende nagels, kiezen tijdens de koude maanden juist voor een subtiel kleurtje. Vergeet vooral niet dat je de nude kleurtjes ook heel goed met elkaar kunt combineren. Schroom daarom niet om bijvoorbeeld iedere vinger een ander kleurtje te geven. Ook leuk is de French Manicure. Bij deze vorm van manicure breng je eerst een nude kleur aan op je nagels, vervolgens lak je het topje van je nagel wit en als laatste breng je een verzorgende, doorzichtige lak aan op je nagels. Dit drie stappenplan zorgt voor een subtiele en toch opvallende look. Met de nude gellak kleuren op je nagels weet je in ieder geval zeker dat jouw nagels er altijd goed verzorgd uitzien.

Als je cookies accepteert kun je Yinger.nl makkelijker gebruiken, vind je sneller wat je zoekt en zie je meer relevante informatie. Wil je cookies accepteren? OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy » Privacy Verklaring