GRATIS THUISBEZORGD (NL & BE) VANAF €59,95

100% VEGAN 

EN PROEFDIERVRIJ

MADE IN HOLLAND

6 producten

beoordelingen
Met een speciale gellak lamp maak je jouw privé nagelsalon compleet. Onze nageldrogers harden de gellak snel en netjes uit. Binnen no time klaar zijn met je manicure, die ook nog eens 14 dagen strak blijft? Dat is wat wij een echt geluksmomentje noemen. Wel genieten van het mooi maken van je nag...

Met een speciale gellak lamp maak je jouw privé nagelsalon compleet. Onze nageldrogers harden de gellak snel en netjes uit. Binnen no time klaar zijn met je manicure, die ook nog eens 14 dagen strak blijft? Dat is wat wij een echt geluksmomentje noemen. Wel genieten van het mooi maken van je nagels, geen risico op nagellak die na een kwartier overal zit behalve op je nagels. Onze LED gellak lampen drogen binnen een mum van tijd de gellak, en off you go!

Gellak LED lamp

  • Hoge kwaliteit LED uithardingslamp.
  • Geschikt voor alle soorten gellak.
  • Groot genoeg voor vijf vingers of tenen.
  • Uitgebreide extra’s, zoals instelbare timer en automatische start.
  • 26 Watt.

Ook verkrijgbaar in de Salon Premium Set

 

Gellak LED lamp

  • Hoogwaardige LED uithardingslamp.
  • Ruimte voor vier vingers.
  • Inclusief timer van 60 seconden.
  • 7 Watt.

Koop nu voor € 39,95

Ook verkrijgbaar in de On The Go Set

Gellak lampen kopen bij Yinger

Het is onze missie om jou te laten genieten van een luxe verwenmoment, gewoon thuis op je eigen bank. Al onze gellak producten zijn van hoogstaande kwaliteit en doen niet onder voor de lakjes en accessoires die je in de nagelsalon voorbij ziet komen. Ook onze professionele gellak lampen zijn van dezelfde kwaliteit en even krachtig als de nageldrooglampen in salons. Met onze gellak lampen hoef je nooit meer naar de salon, want de salon haal je gewoon naar je eigen huiskamer.

UV LAMP GELLAK

UV gellak lampen  werken op dezelfde manier als LED lampen, namelijk met UV-licht. De UV lampen zijn vaak wat goedkoper in aanschaf dan de LED lampen, dat komt met name doordat deze net wat minder snel droogt dan een LED lamp. De LED lampen harden iets sneller uit.

LED LAMP GELLAK

De LED lamp droogt over het algemeen sneller dan de UV lamp. LED lampen hebben een kleiner bereik aan UV-golflengten, maar stralen wel een hogere concentratie UV-licht uit dan UV lampen. Sommige LED-lampen kunnen UV-gellak niet uitharden. Daarom is het goed om vooraf te kijken of de LED lamp die u heeft ook UV gel kan uitharden. Onze gellak lakken zijn afgestemd op het bereik van onze eigen LED lampen.

Het verschil tussen LED en UV lampen voor gellak

Er is qua werking eigenlijk niet veel verschil tussen een LED lamp en een UV lamp voor gellak. Beiden drogen ze de gellak goed op door middel van UV-licht. Een LED gellak lamp doet dat ietsje sneller. Het vermogen van de lamp is minder belangrijk, dat geeft alleen maar aan hoeveel stroom de lamp nodig heeft om te werken. Wat belangrijk is, is het bereik van de LED lamp. Onze lakjes zijn natuurlijk afgestemd op het bereik van onze LED lampen.

Niet alle gels zijn geschikt om te drogen met een LED lamp. ‘UV-gels’ kunnen alleen met de UV lamp worden uitgehard. Geen paniek: alle gellakjes van Yinger kun je gewoon uitharden met onze On The Fly LED lamp. Je hoeft je dus nooit zorgen te maken over natte nagels in je persoonlijke salon. Maak je salon compleet met een gellak manicure set van Yinger.

Hoe werkt een gellak lamp?

UV gellak lampen en LED gellak lampen werken op dezelfde manier, namelijk met UV-licht. Ja: LED lampen stralen ook UV-licht uit. LED lampen hebben weliswaar een kleiner bereik aan UV-golflengten, maar stralen wel een hogere concentratie UV-licht uit. Vandaar dat je gellak sneller droogt onder een LED lamp dan onder een UV lamp.

Maar hoe werkt dat dan? In gellak zit een stofje (reactor) dat geactiveerd wordt door UV-licht. Als je nagels na het aanbrengen van de gellak dus blootstelt aan UV-licht begint het stofje met een chemische reactie, waardoor je lak razendsnel opdroogt. Daarom is het ook verstandig om je gellakjes in het donker te bewaren en niet buiten in de zon je nagels te lakken. Dan kan de gellak namelijk wat stroperig worden. In daglicht zit immers ook UV-licht. Gelukkig zit er een mooie bewaardoos bij de Salon Premium Set. Fancy én functioneel!

Heb je daarnaast problemen met een gescheurde nagel? Lees hier meer wat je moet doen als je een gescheurde nagel wilt repareren

Welke gellak lamp moet ik kiezen?

Weet je niet welke van onze gellak lampen je moet kiezen? Het grootste verschil in onze twee lampen zit ‘m namelijk in de grootte. Lak je je nagels vaak onderweg, of wil je ook op vakantie zeker zijn van mooie gellak? Dan is de compacte On The Fly LED lamp geschikt voor jou. Deze handzame lamp past gemakkelijk in je tas en kun je dus overal tevoorschijn toveren.

Versier je ook graag je teennagels met gellak, of wil je geen seconde langer dan nodig wachten op uitgeharde nagels? Dan is onze salonkwaliteit Lavish Bird UV/LED lamp dé lamp voor jou. Door de magnetische losse bodem ervaar je maximaal gebruiksgemak (gemakkelijk te reinigen). Weet je nog niet zeker welke lamp voor jou de beste keus is? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.

Lees meer
Lees minder

In simpele stappen haal jij je nagelsalon naar huis. Bekijk de video hieronder

Als je cookies accepteert kun je Yinger.nl makkelijker gebruiken, vind je sneller wat je zoekt en zie je meer relevante informatie. Wil je cookies accepteren? OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy » Privacy Verklaring