GRATIS THUISBEZORGD (NL & BE) VANAF €59,95

100% VEGAN 

EN PROEFDIERVRIJ

MADE IN HOLLAND

8 producten
Bezig met laden... Bezig met laden...

Vrolijke nagels. Iets wat je als vrouw nodig hebt. Waardoor je je gelijk een stuk vrouwelijker voelt, elke dag aanvoelt als een vakantie en altijd date ready bent. Met de collectie The Seaside Shades lijkt het net alsof jouw nagels op vakantie zijn geweest naar Kroatië, een duik hebben genomen in de zee, en de kleur van de zee jouw nagels nooit heeft verlaten. Met de verschillende tinten blauw, turquoise en groen gaat er geen dag voorbij dat je naar je nagels kijkt en niet vrolijk wordt.

Gellak dat jouw nagels laat stralen als de zon boven de zee!

De collectie van Yinger Vegan Cosmetics is zo gemaakt dat het met elke kleur een feestje is. Ga je naar een strandfeest of uiteten met een groep vriendinnen, met The Seaside Shades stralen jouw nagels altijd. En niet te vergeten dat de gellak van Yinger ruim twee weken blijft zitten. Dat betekent dus twee weken stralen als de zon boven de zee. Ideaal toch?

Gellak in alle kleuren van de zee

In The Seaside Shades collectie vindt je kleuren die afkomen van de zee. Het verbaasd je misschien als je naar de zee van Nederland kijkt, maar de zee is best kleurrijk. Van donker blauw tot aan bijna zwart en van helder blauw tot groen. Ben je meer van babyblauw? Probeer de kleur Seven Days of Silence, misschien wel de perfecte gellak voor jou. Of ben je meer van lichtblauw? Dan kan The Fountain of Youth niet missen in jouw nagellak collectie! Ga je meer voor de groen/turquoise look, dan is The Life Aquatic of Sassy Seafoam iets voor jou. Dobber rustig rond op onze website en kies dé kleur waar jouw nagels heerlijk in kunnen zwemmen.

Vegan gellak: waar de zee, de zee van blijft!

De kleur van jouw nagels veranderen in de zee, en de zee blijft de zee! Met Yinger Vegan Cosmetics zorg je niet alleen voor mooie nagels, maar draag je ook een steentje bij aan duurzaamheid en het milieu. In onze gellak zitten geen schadelijke stoffen of producten die ons milieu beschadigt. Daarnaast is het 100% vegan en proefdiervrij. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat jouw nagels bijdragen aan het vervuilen van de zee, strand of een andere plek op de aarde.

Laat je nagels de show stelen met Yingers Gellak!

Je nagels zijn nét die extra toevoeging aan je outfit. Trek je alleen een witte jurk aan, maar lak je je nagels vel groen, dan is dat het eerste wat opvalt. De creatie op je nagels maak jezelf zo ingewikkeld als dat je wilt. Van drukke prints tot aan op elke nagel een verschillende kleur. Speel je graag op safe? Dan is de simpele lak voldoende. Met de kleurrijke gellak van Yinger Vegan Cosmetics is dat al genoeg om je nagels te laten opvallen. Hou je wel van een uitdaging, bekijk dan onze blogs om erachter te komen hoe jij ervoor zorgt dat jouw nagels nog meer de show stelen. Zo hebben wij een blog met inspiratie voor gelnagels, French Manicure, nagelverzorging en nog veel meer. Kies er een uit en lak erop los. Vergeet ons niet te taggen op Instagram nadat je jouw eigen creatie gepost hebt!

Als je cookies accepteert kun je Yinger.nl makkelijker gebruiken, vind je sneller wat je zoekt en zie je meer relevante informatie. Wil je cookies accepteren? OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy » Privacy Verklaring