GRATIS THUISBEZORGD (NL & BE) VANAF €59,95

100% VEGAN 

EN PROEFDIERVRIJ

MADE IN HOLLAND

GELLAK VERWIJDEREN

een goede start.

  • Voordat je begint met gellak verwijderen raden we je aan om een handdoek of placemat op je tafel te plaatsen, om de ondergrond van je werkvlak te beschermen.
  • Breng de Smooth Operator Cuticle Oil aan op je nagelriemen om ze te beschermen tegen de hardheid van de aceton in de Spic And Span Gellak Remover die je straks gebruikt.

verwijderen.

  • Gebruik de No Bluff Buffer om de Love On Top Coat eraf te vijlen. Zorg dat je niet teveel van de gellak verwijdert, anders kunnen je nagels beschadigen.
  • Druppel een ruime hoeveelheid van de Spic And Span Remover op de Rapid Remover Wraps.
  • Wikkel de Rapid Remover Wraps om je vingertoppen heen en laat ze 10-15 minuten inweken.
  • Tip: warmte versoepelt en versnelt het verwijderingsproces. Gebruik een kruik of een opgewarmde handdoek om je nagels warm te houden.
  • Verwijder de Rapid Remover Wraps met een draaiende beweging.
  • Daarna verwijder je de overgebleven gellak met de Wonder Wood Stick.
  • Let op: druk niet te hard en gebruik geen alternatieve verwijderingsmethoden om beschadigingen te voorkomen.

naverzorging.

Laat je niet van de wijs brengen door overgebleven stukjes van de All About That Base Coat, deze kun je voorzichtig eraf vijlen met de No Bluff Buffer. Breng een transparante nagellak aan en smeer je nagelriemen nogmaals in met de Smooth Operator Cuticle Oil als je niet meer van plan bent om een nieuwe gellak aan te brengen.


EEN SCHONE LEI: JE GELLAK ERAF HALEN Er is een tijd van komen en gaan. Na een periode van krasvrije, glanzende gelnagels ben je toe aan een nieuwe kleur of wil je je nagels even wat rust gunnen. Wat voor plan je ook in gedachte hebt, het is zaak dat je voorzichtig én met beleid aan de slag gaat...

EEN SCHONE LEI: JE GELLAK ERAF HALEN

Er is een tijd van komen en gaan. Na een periode van krasvrije, glanzende gelnagels ben je toe aan een nieuwe kleur of wil je je nagels even wat rust gunnen. Wat voor plan je ook in gedachte hebt, het is zaak dat je voorzichtig én met beleid aan de slag gaat: wees altijd lief voor je nagels. Van broze of beschadigde nagels wordt niemand vrolijk.

Gelukkig hoef je geen beroep op een salon te doen om weer met een schone lei te kunnen beginnen. Je gel nagellak kun je zelf probleemloos verwijderen, net zo makkelijk als je de gellak destijds aan hebt gebracht. Geen fratsen, geen gedoe. Met een beetje geduld en concentratie haal je de gel nagellak er zo weer af. Helemaal zelf!

We nemen je stapsgewijs mee in het verwijderingsproces, om het verwijderen van je gel nagellak extra makkelijk te maken. Zo hou je meer tijd over om na te kunnen denken over de volgende kleur op je nagels. Bloedrood? Knalgeel?

Speciaal voor jou heeft Yinger een met liefde samengesteld gel-nagellak-verwijder-stappenplan geschreven, zodat je gellak altijd op de juiste manier verwijdert. Snel, simpel en safe voor je nagels!

HET GEL-NAGELLAK-VERWIJDER-STAPPENPLAN

STAP 1: ALLES IN HUIS

Voor het verwijderen van je gel nagellak heb je de volgende producten nodig: de Smooth Operator Cuticle Oil, de Frisky File of No Bluff Buffer, de Spic And Span Cleaner, de Remover Wraps en de Wonder Wood Sticks. De ultieme uitrusting voor een vlekkeloos verwijderingsproces! In één keer klaar zijn? Bestel dan snel de Yinger gellak manicure set met alles wat je nodig hebt.

STAP 2: BESCHERM JE NAGELRIEMEN

Voordat je jouw nagels ontdoet van de gellak, is het van belang om de halve maantjes onder je nagels, je nagelriemen, te beschermen. Gezonde nagelriemen zijn onmisbaar voor gezonde nagels. Door deze olie toe te passen voorkom je dat je nagels en nagelriemen uitdrogen wanneer je de Gellak remover gebruikt. En met reden: droge nagels en nagelriemen zijn geen pretje.

Gebruik het kwastje van de Smooth Operator Cuticle Oil om stroken olie achter te laten op je nagelriemen. Masseer de olie voorzichtig in. Daarna ben je nog één stap verwijderd van het echte verwijderwerk!

STAP 3: VAARWEL GLANSLAAG

Er wacht nog een laatste stap voordat je kunt beginnen met het verwijderen van de gel nagellak. De top coat die je nagels de afgelopen weken heeft beschermd, moeten we vaarwel zeggen. Het verwijderen van dit glanslaagje kan op twee manieren: met de Frisky File of met de No Bluff Buffer. Aan jou de eer!

Het verwijderen werkt gelukkig heel simpel: schuur met de ruwe kant van je vijl of schuurspons voorzichtig de glanslaag weg. Zo gepiept, zo gedaan. En weer verder.

STAP 4: VERWIJDER DE GELLAK MET DE WRAPS

Tijd voor meer actie! Druppel wat Spic And Span Remover op de Remover Wraps, waarna je de folies om je vingers vouwt. De gel nagellak moet nu weken in de remover, laat de wraps ongeveer 10 tot 15 minuten zitten. Rustig laten sudderen, zet een liedje op. Kom je tijd tekort? Warm je handen op om het proces te versnellen: verwarmde vingertoppen zorgen ervoor dat de gel nagellak sneller loslaat. Speltip: houd je handen boven de verwarming of stop ze in ovenwanten.

STAP 5: RESTJES GEL NAGELLAK VERWIJDEREN

Tijd om de wraps te verwijderen. Haal ze met een draaiende beweging van je vingers af. Daarmee verwijder je nu de meeste gel nagellak van je nagels.

Blijven er toch nog wat kleine stukjes achter op je nagels? Geen paniek! Pak de Frisky File of No Bluff Buffer en vijl voorzichtig de laatste restjes van je nagel af. En kijk eens aan: je hebt zojuist je gel nagellak verwijderd!

STAP 6: NA(GEL)ZORG

Nu je de gel nagellak hebt verwijderd, is het van belang om je nagels de juiste nazorg te geven. Duw eerst je nagelriemen terug met de Wonder Wood Stick en smeer ze daarna in met Smoother Operator Cuticle Oil. Deze handelingen zorgen ervoor dat je nagels en de nagelriemen goed hydrateren. Geef ze liefde!

GEL NAGELLAK VERWIJDEREN: EASY DOES IT

Als je alle stappen hiervoor hebt gevolgd dan heb je zojuist succesvol, en zonder je nagels te beschadigen, de gellak verwijderd. Petje af! Vieren met een nieuw kleurtje?

De wereld van nagelverzorging zit vol met misverstanden. Er wordt vaak ten onrechte gedacht dat het verwijderen van gel nagellak slecht voor is voor de nagels. Met de juiste behandeling en verzorging voorkom je beschadigingen aan je nagels. Daarom is het zo belangrijk om je nagelriemen voor en na het verwijderen in te smeren met de nagelriemolie, zo voorkom je dat je nagels uitdrogen door de gellak remover. En zolang je voorzichtig omgaat met de vijl of de schuurspons, blijft je nagelplaat intact.

EEN VIDEO ZEGT MEER DAN DUIZEND WOORDEN

Niet iedereen heeft het geduld om handleidingen uit te pluizen. Om het verwijderproces zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we alle stappen samengevat in een video van een minuut:

NIEUWE RONDE, NIEUWE KANSEN

Nu je de gel nagellak hebt verwijderd, is het mogelijk om je nagels weer in een gloednieuwe kleur hullen. Het is allemaal afhankelijk van jouw bui en de tint die daar bij aansluit. Maar de kleurenwaaier is soms een tikkeltje overweldigend. Om jou bij te staan bij het prikken van een kleur, hebben we een ware kleurengids opgesteld: inclusief analyse voor de ondertoon van je huidskleur.

Is het aanbrengen van gel nagellak je weer even ontschoten en ben je toe aan een opfrisser? Lees dan even onze gids voor een DIY manicure! Hierbij heb je in ieder geval een gellak lamp voor nodig. Deze vind je ook in de gellak sets van Yinger.

Lees meer
Lees minder

WHO'S WEARING IT?

Wil je met jouw nagelcreaties op onze Instagram komen?
Tag @yingercosmetics
in je foto en vergeet niet te vermelden welke kleur je gebruikt!

Als je cookies accepteert kun je Yinger.nl makkelijker gebruiken, vind je sneller wat je zoekt en zie je meer relevante informatie. Wil je cookies accepteren? OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy » Privacy Verklaring