GRATIS THUISBEZORGD (NL & BE) VANAF €59,95

100% VEGAN 

EN PROEFDIERVRIJ

MADE IN HOLLAND

Retourneren

Mocht een artikel niet aan je verwachtingen voldoen kun je ruilen of retourneren. 
Natuurlijk is het wel handig om even af te stemmen hoe we dit goed kunnen regelen zodat het proces goed verloopt, hieronder een aantal voorwaarden:
- Retour of ruiling melden binnen de zichttermijn van 14 dagen.
- We stellen het op prijs als het artikel compleet, niet gebruikt en onbeschadigd is.
graag terugsturen met originele verpakking indien dat redelijkerwijs mogelijk is
- Wil je deze afleverbon erbij doen (eventueel met reden retour)? Dan weten wij van wie het pakketje komt.

Als alles goed verloopt en je voldoet aan de hierboven genoemde punten dan storten wij het totaalbedrag (inclusief eventueel betaalde verzendkosten) op dezelfde manier terug als waarop de betaling is gedaan. En dat doen we zo snel mogelijk en uiterlijk 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing dat je de overeenkomst wilt herroepen. Wij mogen wel wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, afhankelijk van welk tijdstip eerst valt..

Retourneren is gratis via DHL (binnen Nederland) als je gebruik maakt van ons retourlabel. Uiteraard mag je de producten ook via een andere vervoerder retourneren, dan zijn de kosten wel voor jou.

Retour via DHL SERVICEPOINTS
Ook is het handig voor ons als je gebruik maakt (voor retourzendingen binnen Nederland) van ons retourlabel, wij weten dan van wie het pakket komt. Dit retourlabel kun je opvragen via  
Print dit label en plak het op de doos over het oude label zodat het oude label niet meer zichtbaar is. Het is een Franco label wat betekent dat je dit pakket kosteloos kunt inleveren bij een DHL SERVICEPOINT (DHL-points in de buurt).

Raadpleeg voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden.

Voor overige vragen en/of opmerkingen kun je contact opnemen met onze customerservice via email  of per telefoon 085 - 273 1908. 
Bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 17:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Hieronder de offiele tekst:

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (link naar formulier), maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening tenzij u gebruikmaakt van de hierboven omschreven gratis retourprocedure..

Ons retouradres
Yinger BV
Dorpsweg 87
4221 LJ  HOOGBLOKLAND

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Als je cookies accepteert kun je Yinger.nl makkelijker gebruiken, vind je sneller wat je zoekt en zie je meer relevante informatie. Wil je cookies accepteren? OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy » Privacy Verklaring